Bijbels Diner

Er is geen maximaal aantal personen aan verbonden, mits we in deze tijd van het Corona Virus de 1,5 meter afstand kunnen garanderen.

Het Bijbels Diner kan op veel verschillende manieren worden opgebouwd. (Wij hebben vast niet aan alle opties gedacht, dus voel je vrij om zo creatief te zijn als je wilt!) Voor hele grote groepen (meer dan 300 mensen) kunnen we een grote tafel op het podium van een kerk, of in een grote hal neer zetten, waaraan 12 personen deelnemen. Het publiek kan vervolgens meekijken, maar hoeft hierbij niet mee te eten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om iedereen in de zaal mee te laten doen met het volledige diner. Dit hangt even af van hoeveel tafels en stoelen je in de zaal kwijt kunt. Op onze website kun je een aantal voorbeelden hiervan vinden.

We kunnen zelfs een Bijbels Diner regelen voor een kleine groep in een woonkamer, dat is helemaal jouw keus.

Een “volledige beleving” duurt normaal gesproken 2 uren en 15 minuten (dit is inclusief een korte pauze) maar de lengte kan makkelijk worden aangepast om jouw wensen tegemoet te komen, daar zijn vanuit onze kant geen regels voor.

SUGGESTIE: Het Bijbels Diner is een geweldig middel voor Evangelisatie! Je kunt bijvoorbeeld mensen laten registreren, kaartjes verkopen of anderen kunnen extra gasten uitnodigen. Alles is mogelijk, zelfs als er een paar extra mensen op het laatste moment komen aanschuiven. We hebben altijd wel ruimte voor een paar extra mensen.

Nog een ding...

Een Bijbels Diner kan op vrij korte termijn worden geregeld, maar het is beter als er geen haast bij komt kijken. Dus als het mogelijk is, plan een Bijbels Diner dan een maand van te voren in, zodat alles goed geregeld en gedelegeerd kan worden. Inderdaad, gedelegeerd kan worden, want hoe meer mensen meehelpen om alles klaar te zetten, hoe soepeler de avond zal verlopen.