Bijbels Diner

Voor een volledige beleving van het laatste avondmaal kun je ervoor kiezen om een maaltijd te serveren voor al jouw gasten. Een beetje afhankelijk van het aantal gasten dat je verwacht, kunnen wij zorgen voor alles wat hiervoor nodig is. Mocht je erg veel gasten verwachten (meer dan 150) vragen wij hulp om samen met ons het diner te verzorgen. Natuurlijk zullen wij hiervoor een lijst aanleveren met de benodigde boodschappen.

Dit Bijbels Diner met maaltijd zal al uw zintuigen prikkelen en daarmee een complete ervaring teweeg brengen. Samen met ons en de hulp van een paar vrijwilligers zult u een prachtige interactieve avond beleven!

Een Bijbels Diner zonder maaltijd is natuurlijk ook mogelijk. Tijdens deze avond presenteren wij vanaf een podium, zonder dat er een maaltijd geserveerd wordt voor het publiek. In dit geval hoef je alleen maar een enkele ‘triclinium’ tafel op te zetten. Over het opzetten van zo'n tafel vindt je op onze website meer informatie. Wij zorgen dan voor de maaltijd voor de 12 mensen die aan de 'triclinium' gaan plaatsnemen.