Bijbelse Bruiloft

Feestgedruis door de straten, er klinkt geschreeuw: DE BRUIDEGOM KOMT!
Je wordt wakker, het gaat nu echt gebeuren!
De getuigen joelen en schreeuwen terwijl de sjofar door het dorp schalt... Wat een feest! Daar wil je bij zijn!

Ervaar deze heuse Galilese Bruiloft!
Zie, ruik, proef en ervaar hoe zo'n bruiloft het dorp op zijn kop zette, toen Jezus nog op aarde woonde.
Deze bruiloft geeft je een dieper besef van de prachtige symboliek met Zijn wederkomst, waarover Jezus spreekt met Zijn discipelen.

Vul je olielamp met olie, wees gereed, want jij kunt gast zijn op deze bruiloft! Maar wees voorbereid, anders slaap je misschien wel door het feestgedruis heen...

  • Leuk om met de gemeente te beleven
  • Unieke beleving inclusief feestelijke maaltijd
  • Geschikt voor grote groepen (minimaal 20 gasten)
  • De Bijbelse Bruiloft wordt aangeboden op locatie

Gasten

Er is geen maximaal aantal personen aan verbonden, maar het minimum aantal deelnemers ligt op 20 personen.

De Bijbelse Bruiloft kan op veel verschillende manieren worden opgebouwd. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, iedere situatie is weer anders en vraagt daarom vaak om maatwerk. Alle details kunnen we in overleg uitwerken en passend maken aan jouw wensen of ideeen.

Een “volledige beleving” duurt ongeveer 2 uren (dit is inclusief een korte pauze) maar de lengte kan makkelijk worden aangepast om jouw wensen tegemoet te komen, daar zijn vanuit onze kant geen regels voor.

SUGGESTIE: De Bijbelse Bruiloft is een geweldig middel voor Evangelisatie!

Maaltijd

Voor een volledige beleving van het laatste avondmaal kun je ervoor kiezen om een maaltijd te serveren voor al jouw gasten. Een beetje afhankelijk van het aantal gasten dat je verwacht, kunnen wij zorgen voor alles wat hiervoor nodig is. Mocht je veel gasten verwachten, vragen wij hulp om samen met ons het diner te verzorgen. Natuurlijk zullen wij hiervoor alles aanleveren wat je nodig hebt.

Deze Bijbelse Bruiloft met maaltijd zal al uw zintuigen prikkelen en daarmee een complete ervaring teweeg brengen. Samen met ons en de hulp van een paar vrijwilligers zult u een prachtige interactieve avond beleven!

Een Bijbelse Bruiloft zonder maaltijd is natuurlijk ook mogelijk. Hierbij presenteren wij vanaf een podium, zonder dat er hapjes beschikbaar zijn voor het publiek. Houd er rekening mee dat de bijeenkomst hierdoor minder interactief wordt.

Kosten

Het is ons verlangen om dit voor iedereen beschikbaar te stellen, en dat het voor gasten en kerken geen financiële last is. Wij vragen daarom alleen een vergoeding voor onze onkosten.

Daarnaast bieden wij onze presentatie aan op basis van donaties. Met deze donaties hopen wij dit programma verder te kunnen ontwikkelen.

Wij bieden maatwerk en daarom plannen wij graag een moment waarop we alle details en mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Onze hoop en verwachting is dat deze avond een zegen zal zijn tot eer en glorie van God en tot een verdieping van uw geloof en begrip van de Bijbel.